MENTAALIVALMENNUS

Mentaalivalmennus on henkilökohtaista henkistä valmennusta – mielen harjoittamista samoin kuin kuntosalitreeni harjoittaa lihaksia.

Mentaalivalmennus on mielenhallinnan ja henkisen hyvinvoinnin valmentamista. Nykyään kenen tahansa mielen vahvistamiseksi ja henkilökohtaisen elämän tueksi on saatavilla mentaalivalmennusta, joka on jo pitkältä ajalta tuttua huippu-urheilijoiden ja tähtiesiintyjien maailmasta.

Tavoittelet sitten parempaa itsetuntoa tai suorituskykyä, toimivampia ihmissuhteita tai työelämää, stressistä irtautumista tai unelmien toteutumista, on mentaalivalmennus toimiva tie onnistumiseen.

Psyykkinen valmennus johtaa hyvään ja vahvaan mieleen, parempaan elämään ja parhaaseen versioon omasta itsestäsi – ja yhtä aikaa myös oman itsesi hyväksymiseen sellaisena kuin olet sekä elämän ja ihmisten epätäydellisyyden sallimiseen.

Mentaalivalmennus soveltuu esimerkiksi vaativissa työtehtävissä toimiville, opinnoissaan haasteisiin törmänneille, tai muutoin haastavassa ympäristössä toimiville ihmisille. Mentaalivalmennus sopii luonnollisesti myös suorituskyvyn parantamiseen tähtääville urheilijoille. Valtaosa onnistuneesta suorituksesta, niin urheilussa, työmaailmassa kuin elämässä yleensäkin, on mielenhallintaa.

Mentaalivalmennukseen voi tukeutua myös tavallinen oman elämänsä tallaaja. Henkisessä valmennuksessa vahvistetaan omia voimavaroja, opitaan tunteiden hallintaa ja ajatusten johtamista, luodaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ylitetään oman mielen luomia elämää rajoittavia esteitä. Valmennus uudistaa omaa sisäistä puhetta ja luo elämästäsi haluamasi kaltaista esimerkiksi mielikuvaharjoittelun avulla.

Kun tarvitset itsesi johtamisen taitoja, työkaluja arjen painetilanteisiin tai elämänmuutosta, ota yhteyttä valmentajiimme, jotka löydät Terapeutit-sivulta!

 

- teksti, valmentaja Sanna-Maria Rantanen -

www.lyhytterapia.com

Yhteystiedot

Puh. 041 - 728 5436
Email info@lyhytterapia.com

 

Ota yhteyttä

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, tai haluat tehdä ajanvarauksen asiakaspalvelun kautta.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkisin klo 11.00 - 17.00, numerossa 041 728 5436.

Sähköposteitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevan lomakkeen kautta.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com