NLP
NLP johdattaa ohjaamaan oman mielen toimintaa.

Neuro Linguistic Programming eli neuro-lingvistinen ohjelmointi keskittyy neurologisten prosessien sekä kielen ja kehonkielen pohjalta muun muassa yksilön ajatus-, oppimis-, tunnereaktio- ja päätöksentekomalleihin. Näitä tiedostamattomaan mieleemme ohjelmoituneita kaavoja on mahdollista kehittää NLP:n keinoin tarkoituksenmukaisemmiksi ja hyödyllisemmiksi tarpeisiimme ja tavoitteisiimme nähden.

Käytännönläheinen NLP keskittyy ihmisen tunne- ja ajatusmallien rakenteisiin sekä niiden muokkaamiseen ja antaa työkaluja oman reagoinnin, toiminnan ja kokemusmaailman muuttamiseen.

NLP:n avulla vanhojen kaavojen tilalle omaksutaan uusia tapoja ja tottumuksia, jotka johtavat toivottuihin lopputuloksiin aiempaa paremmin. Uusien mahdollisuuksien ja näkökulmien löytämiseen johdattava NLP soveltuu hyvin esimerkiksi rajoittavien uskomusten rikkomiseen ja jännitys- ja pelkotilojen hoitoon.

Onnistumisen psykologiaksikin kutsuttu NLP on yksi tehokkaimmista itsensä kehittämisen menetelmistä. NLP on saanut alkunsa huippuosaajien mielenmalleista ammentamalla ja myös muodostunut salaisuudeksi monen expertin ja virtuoosin aikaansaamien tulosten takana.

NLP sopii esimerkiksi parempiin suorituksiin tähtääville urheilijoille; johtajille, esimiehille ja kaikille oman alansa ammattilaisille; tiimityöskentelyn ja vuorovaikutuksen paranemista kaipaaville; ja itse kullekin oman henkilökohtaisen kasvun tueksi.

NLP:n avainlähtökohtia on, että kaikki haastetilanteiden ratkomisessa tarvittavat voimavarat löytyvät ihmisestä itsestään jo valmiiksi. Vapauta omat vahvuutesi NLP-valmentajan ohjauksessa – tutustu meihin Terapeutit-sivulla!

 

- teksti, valmentaja Sanna-Maria Rantanen -

www.lyhytterapia.com

Yhteystiedot

Puh. 041 - 728 5436
Email info@lyhytterapia.com

 

Ota yhteyttä

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, tai haluat tehdä ajanvarauksen asiakaspalvelun kautta.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkisin klo 11.00 - 17.00, numerossa 041 728 5436.

Sähköposteitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevan lomakkeen kautta.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com