Tyypillisesti yhden terapiatapaamisen kesto on joko 45 tai 90 minuuttia. Tapaamisia järjestetään toimipisteissämme Helsingin Maunulassa ja keskustassa, Tampereen keskustan toimipisteessämme tai erikseen asiakkaan kanssa sovitussa paikassa. Terapiatapaamiset ovat sessiovaihtoehdoista ehdottomasti tehokkain vaihtoehto, ja suosittelemmekin ensisijaisesti henkilökohtaisia tapaamisia terapeuttiemme kanssa.

Tapaamisvaihtoehdon ollessa vaikea järjestää, suosittelemma puhelin- tai skype-instuntoa terapeuttimme kanssa.

Tyypillisimmät tuottamamme terapiatapaamismuodot:

Yksilöterapia

Nimensä mukaisesti henkilökohtainen ja kahdenkeskinen tapaaminen asiakkaan ja terapeutin välillä. Tapaamisen aihe voi olla mikä tahansa asiakkaan valitsema aihe, joka voi myös muuttua keskustelusession kuluessa.

Pariterapia

Nimensä mukaisesti pariskunnille tarkoitettu tapaamismuoto, jonka tarkoituksena yleisimmin on ratkoa parisuhteeseen liittyviä ongelmia tai huoltaa sitä. Ensimmäinen pariterapiatapaaminen tehdään yleensä yhtäaikaa pariskunnan molempien osapuolten kanssa, mutta pariterapia yhdistetään tarvittaessa parisuhteen puoliskojen yksilötapaamisiin.

Perhe- ja ryhmäterapia

Perheille ja yhdessä paljon aikaa viettäville ja toimiville ryhmille tarkoitettu terapiamuoto. Tapaamisten asiakas- ja terapeuttimäärä sekä -yhdistelmä voi vaihdella tapaamisten edetessä, asiakasryhmän päästessä eteenpäin. Ensimmäiseen tapaamiseen kuitenkin pyritään saamaan paikalle kaikki terapiaan jatkossa osallistuvat asiakkaat ja terapeutit.

Työnohjaus

Työnohjauksen tarkoitus on helpottaa ja tehostaa asiakkaan toimintaa työyhteisössään ja työtehtävissään.Työnohjauksella myös pyritään lievittämään ja etsimään ratkaisuja työyhteisöissä syntyneisiin ristiriitoihin, ja opetellaan käsittelemään sekä itse työhön että työyhteisöön liittyviä stressitekijöitä.

Työnohjaustapaamisia järjestetään sekä yksilöille että ryhmille asiakkaan tarpeen mukaan.

 

 

www.lyhytterapia.com

Yhteystiedot

Puh. 041 - 728 5436
Email info@lyhytterapia.com

 

Ota yhteyttä

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, tai haluat tehdä ajanvarauksen asiakaspalvelun kautta.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkisin klo 11.00 - 17.00, numerossa 041 728 5436.

Sähköposteitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevan lomakkeen kautta.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com